23. 2. 2011.

Moze da bude a i ne mora da znaci

Produzi dalje Cat, stegni srce i ne okreci se, nije on onaj koga trazis, suvise je komplikovano, los pocetak nekog odnosa ima i los zavrsetak, ne nadaj se u nemoguce. Nista ti ne znaci pola sata u jednom mesecu. Zasto insomnija zbog njega, nije jedini ni najbolji, mozda si samo opsednuta s njim, m? Ljubav je naizmenican odnos davanja i uzimanja a ne daje ti puno niti zeli. Osvesti se vise Caaaaaaaaaaaaaattttttttttttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!

Zasto si sebe dovela u ovo, luda glavo, u sta si se uvalila da prodjes pored njega i okrenes glavu jer nije sam. Imas tri solucije Cat:
1. Da nastavis ovo ludilo
2. Da se vratis bivsem a to uvek mozes
3. Da se ostavis svega, okrenes se sebi i pustis da u tvoj zivot useta neko ko ce ceniti to sto si
Sta bi ti? Zasto prvo kada nije vredno cekanja, kada ne zeli nista od tebe sem trenutnih zadovoljstava. Pusti prvo, pusti i drugo, drugo je vec proslo. Spremna si mala za ovo trece, sprena skorz. Sada znas sta ti treba i sta mozes da das. Bolje i budi sama nego ovako da se mucis, od kada ti juris momke kada su te ceo zivot jurili, od kada ti lovis kada si uvek bila lovina. Gde je to tvoje samopostovanje, nisi ga izgubila nije jos kasno, budi ono sto jesi, ovo nisi ti.
Prestani da mu se javljas, kada si sa njim to nisi ti. Ti si dobra, maza, treba ti neko da te cuva i pazi a on to ne zeli, shvati vec jednom.

Podsvest

Нема коментара:

Постави коментар