30. 12. 2010.

Osakacena

Kada coveku kojeg zelim mogu da dam sve sto zasluzuje a on ne misli tako. I kada on ne vidi da deo zivota koji sam ja prozivela moze da ima sa mnom a taj zivot tek sam planirala da zivim i dam mu sve sto zasluzuje a od mene zasluzuje mnogo. Jel gresim ako mislim da treba da ispravim svoje greske u zivotu. Osakatila me moja proslost kada ti ne mislis da zivot mozes imati sa mnom. Zivot mora da ima cilj a moj je cilj da ti dam sve od zivota ako ti to zelis. I onda mi kazes da nije fer da ne prozivis ono sto sam ja. Pa ja bih tebi dala svu toplinu zene, porodice, roditeljstva, zar je to sve tako nemoguce. Meni je jos malo 29. i zelela bih da se jos jednom ostvarim kao majka i kao zena. Zar ja nemam pravo da ispravim svoju gresku ili sam stvarno osakacena? Ako je zivot dao drugu sansu pa nas ponovo pronasao i spojio to nije uzalud. Napravicu velike korake u svom zivotu i to ce brzi proci kao sto se sve u mom zivotu brzo i desava i ispravicu mnoge greske a ti bi trebao da ispravis jednu, kada si otisao pre osam godina. Ako u dnu duse kada pomislis na mene ne osecas to onda treba da me zaboravis i zivis svoj zivot, to bi stvarno bilo fer.

Cat

Sanjam da ces doci

Ljubi te tvoja
Cat

http://www.youtube.com/watch?v=1fVY-LGAr2U

1:36 h

Pola dva a ja jos budna i nadam se da ces se pojaviti bar na tren, zasto? Ne bih znala da odgovorim a lepo si mi napisao cujemo se ujutru.
Ne mogu vise ni da spavam od kad traje sve ovo. Da bar zavrsim sa razvodom pa da se jednu noc naspavam. Celu noc pravim razna scenarija kako bi moglo da bude. Posao me najvise brine sve ostalo cu nekako. Joj kada bi ti znao koliko sam precizna i tacna i kako planiram svaki svoj korak a ovo mi izgleda kao da ce se odmaci kontroli, pogotovo sto ne zavisi od mene pa ne mogu ni da kontrolisem. Kada pogledam svoj poslovni zivot u nazad nemam stvarno razloga za brigu, znam da mogu sama. Nisam neko svojeglavo i samozivo cudo nego sam sigurna u sebe i koliko dajem sebe kada radim, zato sam sigurna u to. Volela bih da ostanem u ovoj firmi ma koliko to bilo tesko, mada meni nece ni tesko pasti posto nista ne osecam prema njemu. Ali sam u ovu firmu ulozila toliko truda i rada i gledala je kao svoje trece dete koje raste i razvija se i sada kada ima tako dobre potencijale da sutra bude prava velika fima, nje nece biti. Steta ce stvarno biti ako bude moralo da se deli ali ako mora onda nema druge. I zato ne mogu da spavam ni da jedem nista, velike su odluke na meni a ja se plasim da negde ne pogresim i upropastim sebi zivot. Zato se sve ovo ovoliko i oteglo, toliko da mi je vise muka kada pomislim na sve to.
A dvolicne ljude ne mogu da podnesem. Od kada je pokazao pravo lice ne mogu ni sekunde sa sedim sa njim u istoj prostoriji. Toliko me iritira da moram ili da izadjem iz kuce ili da predjem u drugu sobu. Uvek sam tu dvolicnost osecala ali nisam joj pridavala znacaja i uvek mi je nesto tu smetalo a nisam videla da je to u pitanju. Kako neko kada ga sateras u cosak pokaze ko je u stvari a onda za sat vremena skroz druga osoba, nije mi jasno. Kako moze neko da bude takav i da se toliko folira da sam to tek sada provalila. Uh glupa li sam strasno.  Hocu li ikada u zivotu imati jednu osobu pored sebe kojoj mogu da verujem bezuslovno. Tako su sada neke stvari isplivale na povrsinu da ne mogu da se saberem gde sam bila i s kim sve ove godine. Kaze moja drugarica: ti o razvodu pricas tako hladno kao da prodajes auto. Nisam ni umela da joj odgovorim sta je to u meni i odakle mi tolika snaga da se tako hladno nosim sa svim tim. Mislim da si velikim delom ti zasluzan za to i hvala ti na tome.
Sto se tice poverenja, mislim da bih morala da budem blesava da izigram tvoje poverenje, zar poverenje nije medju kljucnim stvarim za dobar odnos izmedju dvoje ljudi? A tako mi znaci nas odnos, pogotovo to poverenje koje imamo jedno prema drugom kao i sve ostalo. Toliko jako da mi ni jednog trenutka nije proradio crv sumnje da ce biti nesto drugacije od onoga sto kazemo da ce biti. Jedino me ponekad plase tvoje odluke. Znam da si mi rekao da ja i nisam deo tvog zivota i da me se ne tice ali bih tako volela jednog dana da budem, mada moram ti priznati da me je ta recenica puno pogodila samo iz razloga sto si me stavio na neko mesto u tvom zivotu kojeg i nema. A ja nasu vezu dozivljavam kao skroz regularnu i njega i nju ne vidim nigde tu. Mozda zato i nemam osecaj da nekog varam. Jedino mi bude ponekad tesko kada sam popodne online a tebe nema, onda se setim  realnosti na koju uopste ne zelim da mislim. Isto tako me je pogodila i recenica kada si rekao da si hteo ozenio bi se sa mnom jos pre 8godina. Dva dana me je srce bolelo zbog te recenice i sada kada se setim nije mi dobro. A onda pomislim da je to i realno i sta sada. U ljubvi i ratu nema pravila. Samo ne bih volela da ostarim ovako pored kompa i da budem ovde za neku godinu cekajuci tebe.
Koliko je poverenje da ja ovde pisem najintimnije svoje misli i da znam da ces ih nekada procitati.

Cat

27. 12. 2010.

Dan 47. San

Sanjala sam nocas da smo bili kod tebe u stanu li u nekom vec stanu, i da je odjednom dosla gomila ljudi i tvoja gf a ja sam bila sakrivena ispod posteljine u krevetu. Uzasno je tesko bilo, oni su sedeli oko mene na krevetu i razgovarali a ja sam lezala tako uplasena. Onda je podigla cebe jedna devojka koju poznajem i bilo me je strasno stid. Ti si me uhvatio za ruku i sakrio u kupatilo a ostali kao nisu primetili i onda je naisla gf i videla me tu. Tako smo stajali u hodniku nas troje. Jedina olaksavajuca stvar je bila sto ti nisi bio grub prema meni, a ja sam samo stajala ukocena i bilo me je strasno sramota. Kakav kosmar, oka nisam sklopila celu noc :(

Cat

26. 12. 2010.

Probudi se

Boze,
sta ja radim ovde dok on kraj druge spava. Probudi se Cat.

O pripadanju

Volela bih da se nocas vozimo bez cilja
cutimo, zaboravimo na sve,
kao kada sam imala osamnest,
Da li zbog tvoje blizine ili zbog pripadanja,
da nadjemo mir bar na tren, bar na cas.

Umorna sam lutajuci, lutam dugo trazeci sebe,
Al nema meni mira dok se dusa s dusom
ne sastavi, izbegne iz vira pakosti i bede,
Da cutim sa tobom, pogledam te samo,
Osetimo u tom trenu da jedno drugom pripadamo.

Ako i ti isto trazis, nacice se duse same,
Treba jedno drugom dati reci blage,
Malo paznje, puno strasti i cekati ako vredi
Jer Bog spaja koje treba, daje sansu sreci,
Ljubav se ne moli, ne kupuje, ljubav treba steci.

Cat

Eh kada bih poslusala nekad

Upravu si bio kada si mi rekao da moram nesto zavrsiti da bih drugo pocela. Zasto te nisam poslusala. Razum me ne slusa, ceo dan razmisljam kako bih se videla sa tobom, ne zelim ovako, stvarno ne zelim.
Da li je fer?

Cat

Idem

Ko se nikada ne usudi, taj nikada nije ni živeo.

Dan 46: 18 ili 28

Navelo me na razmisljanje da li u ovih mojih 28 treba da radim sve sto radim ili da se stidim?
Citam postove razvedenih zena i sve imaju jedno zajednicko, pate za nekim, same su i nesrecne a kad ih pogledas izgledaju tako ponosne. Jedino zelim da se sredim, pocnem da radim neki posao koji volim budem samostalna u tome i da imam bar jos jedno dete sa tobom. Da li ti to zelis?
Mozda se samo zavaravam, mozda sam ti kao i sve zene muskarcima koje imaju nekog koga varaju, jesam li tebi zabava sa kojom pobegnes od realnosti ili sam nesto drugo? Volela bih kada bi mi odgovorio na ta pitanja da znam na cemu sam i da se ne nadam da ce biti sve normalno. Danas mi je doslo po ko zna koji put da te zaboravim i sve sto je bilo i krenem svojim pute. Da lepo zavrsim sa ovim razvodom, sredim se i nastavim dalje. Ako je kazna za moju brzopletost da budem sama onda bolje i tako nego kao devojka za zabavu, nisam to niti cu biti ma kako to trenutno izgledalo.
Cat

For you

24. 12. 2010.

Noc 44

....kad ti prođeš kraj mene i prepoznam svoj lik u tvome oku.
 
Cat

Tamnica

To je onaj život gde sam pao i ja
s nevinih daljina, sa očima zvezda
i sa suzom mojom što nesvesno sija
i žali, ko ptica oborena gnezda.
To je onaj život gde sam pao i ja


Sa nimalo znanja i bez moje volje,
nepoznat govoru i nevolji ružnoj
i ja plakah tada. Ne beše mi bolje.
I ostadoh tako u kolevci tužnoj
sa nimalo znanja i bez moje volje.


I ne znadoh da mi krv struji i teče,
i da nosim oblik što se mirno menja;
i da nosim oblik, san lepote, veče
i tišinu blagu ko dah otkrovenja.
I ne znadoh da mi krv struji i teče,


I da beže zvezde iz mojih očiju,
da se stvara nebo i svod ovaj sada
i prostor, trajanje za red stvari sviju,
i da moja glava rađa sav svet jada,
i da beže zvezde iz mojih očiju,


Al' begaju zvezde; ostavljaju boje
mesta i daljine i vezuju jave;
i sad tako žive kao biće moje,
nevino vezane za san moje glave.
Al' begaju zvezde; ostavljaju boje.


Pri beganju zvezda zemlja je ostala
za hod mojih nogu i za život reči;
i tako je snaga u meni postala
snaga koja boli, snaga koja leči.
Pri beganju zvezda zemlja je ostala.


I tu zemlju danas poznao sam i ja
sa nevinim srcem, al' bez mojih zvezda.
I sa suzom mojom, što mi i sad sija
i žali k'o tica oborena gnezda.
I tu zemlju danas poznao sam i ja.


Kao stara tajna ja počeh da živim.
zakovan na zemlju što životu služi,
da okrećem oči daljinama sivim,
dok mi venac snova moju glavu kruži.
Kao stara tajna ja počeh da živim.

Da osećam sebe u pogledu trava.
I noći, i voda i da slušam biće
i duh moj u svemu kako moćno spava.
ko jedina pesma, jedino otkriće;
Da osećam sebe u pogledu trava


I očiju, što ih vidi moja snaga,
očiju što zovu kao glas tišina,
kao govor šuma, kao divna draga
izgubljenih snova, zaspalih visina,
I očiju, što ih vidi moja snaga

Dis

Dan 44.

44 dana :(

Cat

23. 12. 2010.

Razmisljanje u nedostajanju tebe

A ja te necu zagrliti sada kada dodjes s puta.........

Cat

I ovako i onako

Sve moze i ovako i onako, ali kada dusa nije tu prazan mi je svet!
 Pa i kada si daleko isto mislim na tebe i isto mi nedostajes. A kada bih ti rekla da brinem kada si na putu i da po ceo dan cekam da se javis, bas bi bio ljut na mene.  E sada mi je mirna dusa i jedva cekam ujutru da te vidim online kad vec ne moze live.

Ljubim,

Cat.

Dan 42-43

Duso,

Nedostajes strasno punooo

Cat.

21. 12. 2010.

Dan 41

Hej gde si ti? Nisam te videla vec dva dana, nedostajes, u drugacijim okolnostima bih se brzo navikla da te vidjam svaki dan. Kako bi to bilo lepo.......

Cat

20. 12. 2010.

Dan 39-40

Teska noc, jos tezi dan. Postoji li nacin da se ovo sve zavrsi. Ova igra koju igram je teska i mucna. Zamisljam zivot sa malo svega i puno srece. Postoji li bolji zivot od dvoje ljudi koji su se pronasli u svom svetu? Uplasila me tvoja recenica da sam mozda mazohista, ceo dan sam razmisljala o tome. Mozda sam se toliko navikla na ruzne stvari da ne vidim vise sebe. Onda pomislim ako se vec toliko borim za svoj mir i imam svoj cilj sigurno nisam takva. Samo me plasi jedna misao, da ces izgubiti strpljenje i otici zauvek :(
Onda pomislim ako je ovo sto se izmedju nas desava dovoljno jako nece prestati ma kroz sta nas zivot nosio.

Cat

19. 12. 2010.

Dan 38.

Zajedno posle dugo vremena, nadam se da ce doci dan da necemo morati da se krijemo ili bar ako se sakrijemo da to bude na jednu noc, mnogo je mucno ovako, 20-tak minuta za tolike noci bez tebe. Nekako se bez veze osecam kada moram da pazim ko ce me videti i da se oblacim onako brzo da te posteno nisam ni videla. Bez veze skroz stvarno a opet ako je to jedini nacin nek bude tako.

Cat

17. 12. 2010.

16. 12. 2010.

Susret 16.12.2010

Zaboravio si usne na usnama mojim,
Pa ih nosim danas, svetu pokazujem,
Cudili se mnogi odakle mi iskre,
Kazem: "Sakrila sam dve biserne niske",
Sto su mi iz pogleda tvog ostale.

Zaboravio si ruke na grudima mojim,
Pa ih nosim danas, okrecu se mnogi,
U pogledu mom procitali srecu,
Kazem: "Tuzna danas ici necu!"
To su krila  andjela zagrlila mene.

Zaboravio si misli u mislima mojim,
Pa mi glava luta obuzeta tobom,
Pitaju me danas gde lutam bez cilja,
Kazem: "Srce mi je danas poraslo od milja."
Dusa mi se s dusom tvojom u beskraju poigrava.

Cat

Dan 36.

Kada se zavrsi ova zbrka i kada budemo dali jedno drugom svu srecu sveta, prestacu da brojim dane i da pisem ovaj blog. Otvoricu nov blog koji nece biti ovoliko tuzan, bice ispunjen lepim uspomenama i srecnim trenutcima. Bas onakvim kao kada sam te videla malo pre, toliko srece u jednom trenu, srce mi je stalo, ponovo sam se zbunila, nisam hodala samo sam letela ka tvojim usnama. Menjala bih puno stvari za onakav jedan zagrljaj. I sada osecam tvoje usne, volela bih da traje vecno.

Cat.

15. 12. 2010.

Parafraza XVIII

Veje, veje, veje…
To se mećava smeje.

Veje, veje, veje…
To me mećava greje.

Bos gazim sneg a sve je:
aleje srebra! Aleje…

Veje, veje, veje…
Tražim joj stope. Gde je?

Dan 35

Mozda cu te videti sutra bar na tren, zelja i zeljica, dusa i dusica moje :)

Cat

14. 12. 2010.

Dan 34.

Zamisli vece, nas dvoje u toploj sobi, gledmo neki film, mazimo se i sapucemo nesto lepo :)

Ljubi te,

Cat

13. 12. 2010.

Svaki dan je tuzan

Cak  i kada te vidim a ne mogu da te dodirnem :(

Cat

Dan 33.

"Nikome nemoj reći, ali ja, koji najmanje znam o sreći, hteo bih malo nespretne sreće tom nekom novom da dam i dok umire drveće i vetar po lišću gazi hteo bih da mu bude dobro u ime izvesnog aorista moje ljubavi i davnoprošlog vremena."

12. 12. 2010.

Dan 32 - paralelni svet

"Andjeli su ljubav u pokretu. Ona koja nikada ne staje, koja se bori da poraste, koja je iznad dobra i zla. Ljubav koja sve guta, koja unistava i koja prasta. Andjeli su sazdani od te ljubavi, i u isto vreme su njeni izaslanici." P. Koeljo

Ne mogu da se naviknem da ne zivis na staroj adresi, svaki put kada prolazim pored tvoje ulice, bacim pogled da cu te mozda sresti.

Cat

11. 12. 2010.

?

Da li je stvarno sve gotovo? Da li su nasa pisanja zadnji trzaji? Ne zelis da razmisljas o nam u buducnosti? Zasto je sve kod nas tako relativno i nepoznato? Malo mi fali da predjem, jedan korak i sama sam, da li to znaci sama i bez tebe? Mislim o buducnosti i dobro i lose, mislim o sebi, o nama, o meni bez tebe, o meni sa tobom. Mislim da i ti razmisljas o tome ili ja pravim samo u svojoj glavi jednu veliku iluziju o tebi. Jednino mi je poznato da ovako vise ne mogu dalje, dosla sam do prekretnice, mozda najvece u mom zivotu i ovo moje razmisljanje mi je teze od svakog mog radikalnog reza kojeg sam napravila do sada. Treba mi jedan znak, jedan put, izgubljena sam ovako, da li si ti dosao da mi pokazes taj put ili si tu da mi pokazes kako treba, bas tako kako ti sada radis. Pitala sam se pre neki dan zasto mi se nisi javio kada sam ti ostavila one stihove na blogu a rekao si mi da si znao da sam ja, mozda tada nije bilo vreme. Da li je sada vreme? Najvise bi mi znacilo tvoje vidjenje ove situacije ali ti o tome ne pricas. Kada pomislim na buducnost najstrasnija mi je stvar situacija kao ova sad, sve ostalo mi je prihvatljivo i sa tobom i bez tebe. Zasto ne prestanem da ti se javljam, pustim te da zivis, cemu ovi trzaji. Moram da budem realnija, otputovala bih negde na par dana da sredim misli.

Cat

Dan 31.

Moram da te vidim, pogledam, zagrlim i osetim da sve nije proslo.

Cat

Noc 30. a ja umoran od svega sam..


Ako te nije pronasla ljubav, potrazi me bicu ko prije, na istom mestu svu ljubav skricu od svih........

9. 12. 2010.

Dan 29.

Koliko male stvari uvesele jedan dan. Dok sam te gledala u retrovizoru i kada sam te videla kako stojis ispred radnje video si koliko sam se obradovala, ceo dan mi je osmeh na licu. Necu da budem tuzna i razmisljam o tome sto nisam mogla da stanem, zagrlim te jako i poljubim. Valjda ce se nekada i to desiti. Za tri dana je cetiri meseca od kada traje ovo nase, toliko srece i tuge nisam dugo dozivela u tako kratkom periodu. Ne znam sta da mislim o svemu ovome, da li je iskusenje i zasto se desava, samo znam da sam pre cetiri meseca bezvoljno isla ulicom, ne obracajuci paznju ko prolazi a danas sa ceznjom ocekujem da te sretnem i osmehnem se sreci. Svako jutro imam razlog da ustanem, sredim se, upalim komp, pozelim ti dobro jutro, krenem kroz grad i mozda te sretnem, razmenimo par pogleda a i ako se ne desi, znam da smo tu negde, u mislim, jedno za drugo.

Ljubi te Cat

8. 12. 2010.

7. 12. 2010.

Akto ti jave

Ako ti jave da sam ostala sama,
Pomisli da nije sve proslo medju nama,
Mozda ces i ti biti sam, mozda se setis nas,
Pomisli da mozda jos cuvem slike,
Da jos cuvem sve reci koje si pisao,
Pomisli da cekam.

Ako ti jave da su me sreli samu,
U snu me vidis, pruzam ti ruke a grlim samo tamu,
Pomisli da jos uvek nosim na ruci detelinu,
Da me sreca jos nije pronasla,
Da cuvam svaki osmeh i glas.
Pomisli da cekam.

Ako ti kada jave da su me videli u nekom dugom gradu,
Pomisli da sam srecna sama, da mi snovi dane kradu,
Seti se da mi je dusa kod tebe ostala,
Pomisli da sam plakala kada si odlazio
I da sam od srece blistala kada si dolazio,
Pomisli da mozda cekam.

Ako ti jave da cekam nekog,
Mozda ti znas tog nekog,
A u tom trenu budes usamljen i tuzan,
Pomisli da mozda cekam.
Napisi jednu rec " Duso"

Dan 27.

Volela bih da zaspim, probudim se i zaboravim sve sto je bilo izmedju nas. Sto se svaki dan secam par noci, kada sam tuzna kada se setim. Da si nam dao jos neki dan, ne znam zasto si prisutan kada si zeleo to sto jesi? Volela bih da nestanem iz ovog grada, odeslim se, zaboravim ovih 8 godina, moj brak, tebe,  sve ovo. Sta ti u stvari, kad ostanes sam, kada razmisljas o svemu, zelis? Ne mogu jare i pare, babe i zabe. Jel treba da budem zenu, kakava nikada nisam bila, ili ja to vec jesam, jel vec treba da se stidim? Jer treba da se stidim zato sto osecam i zelim samo lepo, zato sto mislim na tebe, zato sto ti pisem, zelim i mastam? Jel treba da se stidim zato sto varam i varas i varamo, sve a najvise sami sebe da je ovo povrsno i da ce proci? Jel znas kako zvuci recenica da ces me vidjati kada budes mogao? Odmah nam ne dajes ni jednu sansu sa tom recenicom, odmah mi das do znanja sta sam ja tebi. Da si zeleo nasao bi nacina da me vidis veceras bar na tren. Zasto sam uopste i htela da te vidim, zasto??? Pa zasto onda ne prolazi, zasto ne prestanemo da pisemo, proslo je vise od mesec dana i nista manje nije, koliko ce jos da traje i da li ce proci? Lose mi je ovako, nedostajes mi. Prestacu da pisem.

Cat

U nekom tudjem snu, u kom cemo se sresti


.. onakva kakvu bih i voleo da pamtim.
Opet sam snio crni procvetali dud 
I nekog dragog sto me ceka odnekud
Kljuc skriven iznad dovratka
Jos jedan simbol povratka
Suvise toga da bi bilo podudarnost
Sanovnik s jasnim slovima
Lako je to sa snovima
Nevolje krenu onda kad tumacim stvarnost.


Ne vredi, kasno je brojati trijumfe i havarije
Sve spiskano i steceno
Ne vredi, kasno je ostaje s tobom na vrh kalvarije
Samo neizreceno ..


Sve redje srecem ljude iz svog plemena
Zamicu redom s one strane vremena
Senke im tamnije od njih
Bez keca pred poslednji stih
Nisam bas znao da im javljam dobre vesti
Za tim cu sutra zaliti
To cemo jednom zaliti
U nekom tudjem snu
U kom cemo se sresti.


Ne vredi, kasno je brojati trijumfe i havarije
Sve spiskano i steceno
Ne vredi, kasno je ostaje s tobom na vrh kalvarije
Samo neizreceno ..

http://www.youtube.com/watch?v=xrG1phaf4-Q

6. 12. 2010.

Istorijat bolesti

Trazimo se,
Nadjemo se,
Gledamo se,
Osecam te,
Osecas me,
Odlazis,
Zaboravis,
Ostajem,
Prestajem,
Zauvek nestajem.

Dan 26.

greeeee ne zelim i ne umem neke stvari da prihvatim, ponekad, bas kao sada, zazalim sto sam uradila nesto sto nisam smela. Girl for fun to sam ja. Bas sam glupa ovako zaljubljena. Sta bi bilo kad bi bilo? A sta bi bilo kada bih ja lepo sve zaboravila? U pogresno vreme na pogresnom mestu. U svakom losem ima i pola dobrog. Bar sada znam put. Glupa li si Cat kad mislis da svojom ljubavlju mozes da pokreces svet, tvoj svet si ti i samo ti, ostalo je pepeo i prah, ostali su sebicni u svojim osecanjima, koja dele polovicno i skrto, zar ti do sada to nije bilo jasno? Prevazidji sve ovo i kreni sama dalje. Proslost uvek treba da bude proslost, kako bi i mogla da bude buducnost? Jesi li ti sposobna da ides sama? I sto te pomisao da zaboravis boli? Ne moze vecno da boli, mora da prodje, prevazidji sve i kreni dalje, bar sada imas put, ti si uvek i bila sama zasto te to sada plasi? Vidis da on ne zeli tebe, on zeli strasts. Strast nije ljubav to je samo povrsno osecanje. Zaboravi ga, brzo ce i on tebe.

Savest

5. 12. 2010.

Noc 25.

Bolje se kajati sto si nesto ucinio nego sto nisi.


Cat

:( rastuzi me pesma

http://www.youtube.com/watch?v=TGv3G0AsYGU

Volio sam dan u kom si moja bila
Mrzio sam noć u kojoj si se krila
Kad se vrati sat, na zimsko vrijeme mijenja
Za ljubavnike tu života više nema
Za kraj, za kraj, za kraj, za kraj
Uspavao sam te duboko ispod grudi
Al srce blizu je pa te stalno budi
A kad odu svi i pomisle da drijemam
Ja oči otvorim da vidim koga nemam
Za kraj, za kraj, za kraj, za kraj
Samo ljubav zna da tu smo ti i ja
Tu gdje nas ne vide (ne vide)
Potražio bi te al niko putem tim
dva puta ne ide (ne ide)
Za ljubavnike nema više lijeka
pa zagrljaj gubi svu moć
A srce uvijek hoće ispočetka
Moli za jedan dan
Moli za jednu noć
Ko da neko će doć u pomoć
Ne ide
Uspavao sam te duboko ispod grudi
Al srce blizu je pa te stalno budi
A kad odu svi i pomisle da drijemam
Ja oči otvorim da vidim koga nemam
Za kraj, za kraj, za kraj, za kraj
Samo ljubav zna da tu smo ti i ja
Tu gdje nas ne vide (ne vide)
Potražio bi te, al niko putem tim
dva puta ne ide (ne ide)
Za ljubavnike nema više lijeka
pa zagrljaj gubi svu moć
A srce uvijek hoće ispočetka
Moli za jedan dan
Moli za jednu noć
Ko da neko će doć u pomoć
Samo ljubav zna da tu smo ti i ja
Tu gdje nas ne vide (ne vide)
Potražio bi te, al niko putem tim
dva puta ne ide (ne ide)
Za ljubavnike nema više lijeka
pa zagrljaj gubi svu moć
A srce uvijek hoće ispočetka
Moli za jedan dan
Moli za jednu noć
Ko da neko će doć u pomoć
Ne ide
Ne ide

A ovako duso? Dan 25

http://www.youtube.com/watch?v=u65B0Vf9RbY

4. 12. 2010.

Noc 24.

Dajte
ovamo cigane, neću da plačem, kažite mi nešto lepo, pričajte nešto
makar i bezobrazno, i politički, pričajte svakojako, samo me nemojte
opominjati da sam čovek...

3. 12. 2010.

Dan 24.

Ponovo bez razuma, zelimmm teeeeeeeeeeeeeee kao nikada do sada. Da me stisnes uz sebe, onako kako samo ti umes, da me ljubis do beskraja i da plovimo u uzdasima.

Cat

Noc 23. Razum i Cat

Razum: "Zasto vise ne prestanes da radis ovo sebi? Da li si toliko glupa i slepa? On nocas spavas pored nje a ti cekas da se pojavi. Glupa zeno prestani vise!!!! Nastavi dalje, zasto je toliko tesko ne mislis na njega? Jesi li izgubila razum? Tako ti i treba kada sam pristala na sve ovo!! Sada pati glupaco jedna, nisi ti ni pametna ni uspesna koliko izgledas, ti si samo jedan zenski crv koji gamize po svojoj usamljenosti. Gde si ti cula da se snovi ostvaruju, samo ti sanjaj i pati glupa zeno. Zar ne vidis da je izabrao, pomiri se vise s tim!!! Zasto ga cekas kada nece doci? Dzaba sto si htela da ostavis sve i podjes sa njim, on da je to hteo bio bi tu zato prestani vise, lezi, spavaj, pusti ga, ima on svoj zivot dok si ti zarobljena u svojim snovima. Glupaco jedna glupa, shvati, on nije pored tebe i nece doci, glupaco jedna!! "

Cat: "Nije istina, tu je on negde, misli na mene. Nisam slepa i glupa, samo sam ........ Necu dalje, necu bez njega. Zelim da mislim, zelim da ga sanjam, pa i ako gresim ponovo zelim! Znam da ce doci, docice jednog dana, docice znam. Pusti me vise, necu da spavam, hocu da mastam o njemu, pusti me dosado. Zasto se svaki dan vrzmas po mojoj glavi, pusti me, ja zelim njega i cekacu pa kako mi bude. Pusti me!!!"

2. 12. 2010.

Sta sam ja tebi :(

http://www.youtube.com/watch?v=Opr3Ywzd9yk

Cat

Sta je to u tebi????

http://www.youtube.com/watch?v=v19SAsfcD4c

Kad ces mi doc?

Kad ces mi doc - Crvena Jabuka 

Kad ces mi doc' 
Pitala si me 
Svaka mi je noc 
Hladna bez tebe 
Kad ces mi doc 
Place mi se 
Bar jednu noc 
Sjeti me se 
Doci cu, doci cu, doci 
Kad oblaci podu vjetrovima 
Prospu kisu cvjetovima 
I krevet za nama bude plakao 
Kad mjesec sunce otjera 
Kad za mnom krene potjera 
Kad raspise se ucjena 
Na moju glavu glavu blesavu 

Dan 23.

Danas radim a glava mi je ko zna gde, ustvari sa tobom sam i ako sam ovde gde jesam. Dok smo se gledali juce samo sam zelela da sam u tom tenutku pored tebe i da mogu da te dodirnem. A dok si pricao telefonom zamislila sam da sam ti se okacila oko vrata i da te ljubim dok ti pokusavas da se skoncetrises na ono sto radis. :)

Sve te moje mastarije kuda me vode, sem u to da sam vrlo tuzna jer se nisu ispinila.....
Cat

1. 12. 2010.